Головна | | Реєстрація | Вхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS   Понеділок, 29.04.2024, 15:44
Меню сайту
Категорії розділу
Нормативно-правові документи [44]
Навчальні програми [4]
Календарні плани [5]
Розробки уроків [17]
Контрольні та тестові роботи [3]
Бібліотека [55]
Олімпіади, конкурси [14]
Опорні схеми [5]
Новини [4]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Обласний форум вчителів початкових класів
15:01
Обласний форум вчителів початкових класів

 10 листопада 2016 року на базі Вінницької академії неперервної освіти відбувся І регіональний фестиваль педагогічної майстерності, в рамках якого пройшов обласний форум початкової освіти. Учасниками обласного заходу від району були директор Мурованокуриловецького РМК Чемериський Р.В., директор НВК с. Рівне Сауляк Н.І., керівник РМО вчителів початкових класів Войт М.П. та керівник РМО вчителів інформатики Заболотний М.Г.
   Мурованокуриловеччина на фестивалі педагогічної майстерності представила систему інноваційної роботи з вчителями початкових класів щодо опрацювання оновлених програм для початкової освіти та критеріїв оцінювання.
Мурованокуриловецьким РМК (дир. Чемериський Р.В.) створено динамічну групу з вчителів початкових класів, яка проаналізувала всі зміни та розробила систему завдань для перевірки рівня знань педагогів щодо змін у програмах та критеріях оцінювання. Заболотним М.Г. – керівником РМО вчителів інформатики розроблено програму для  проведення он-лайн тестування всіх вчителів початкових класів та заступників директорів з ЗНР, які ведуть питання початкової освіти, з метою визначення рівня володіння інформацією про оновлені програми та критерії оцінювання;
Тестування супроводжувалось коментарем – ключовими тезами  щодо основних змін. Дана робота дала можливість кожному вчителю якісно попрацювати над зазначеними документами, а вразі виявлення прогалин – заповнити їх потрібною інформацією. Кожен педагог мав можливість побачити свій результат, а також правильні відповіді до кожного запитання після виконаного тестування.
     Для адміністрації закладу, методичного кабінету  он-лайн тестування – це моніторинг, який дає можливість визначити рівень оволодіння кожним педагогом ( у розрізі закладу)  змінами та оновленими програмами.

     Створено  умови для вивчення предмета «Інформатика»  і пропедевтики вивчення інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій починаючи з 2 класу, а саме: створено консалтинговий  центр вчителів інформатики для здійснення практичного консультування вчителів інформатики та початкових класів ЗНЗ району з метою підвищення рівня їх професійної майстерності та оволодіння навчальним курсом "Інформатика" .
З метою підготовки вчителів до впровадження з 2012-2013 н.р. навчального курсу «Сходинки до інформатики», а з 2014-2015 н.р курсу «Інформатика», методичним кабінетом та керівником РМО вчителів інформатики Заболотним М.Г. підготовлено методичний посібник, який містить методичні рекомендації, робочий зошит та презентації до уроків.
Микола Григорович також розробив орієнтовне поурочне планування уроків інформатики для учнів 2 класу, робочий зошит, який є складовою частиною методичного комплексу присвяченому вивченню курсів «Сходинки з інформатики» в 2 класі за новим Державним стандартом.  В комплекс ще входить диск з програмним забезпеченням та іншими матеріалами. 

   За підсумками роботи щодо реалізації ДС початкової загальної освіти директора РМК Чемериського Р.В., директора НВК с. Рівне Сауляк Н.І., керівника РМО вчителів інформатики Заболотного М.Г. нагороджено Почесними грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та сертифікатами.

Програма фестивалю

           

 

Категорія: Новини | Переглядів: 820 | Додав: nico | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

  
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
 


Copyright NICO  Заболотний Микола Григорович © 2011-2024Безкоштовний хостинг uCoz